Czy na pewno w Tomaszowie mamy bezrobocie.
Dzisiaj robiłam zakupy w jednym ze sklepów na ulicy Polnej – z oryginalnymi rzeczami (adidas, nike itp.). tak niesymapytycznej ekspedientki można się doszukiwac jedynie w odległych czasach PRL. Zdziwiło mnie ze w tym sklepie ludzie nie robią zakupów, już wiem dlaczego, przy szerzonej polityce prorodzinnej, w tym sklepie usłyszałam, iż z wózkiem nie powinnam wchodzic , następnie „przesympatyczna” pani powiedziała kilka innych swoich mądrości, myślę, że była zdenerwowana, ponieważ przeszkodziłam jej w oglądaniu w godzinach pracy filmu. Tylu sympatycznych ludzi jest bez pracy, a pani sprzedawczyni z czasów PRL zajmuje miejsce ludziom z powołania czyli sympatycznym.
Uwaga!
Konta użytkowników forum i reszty strony są zintegrowane. To oznacza, że jeżeli chcesz np. dodać ogłoszenie i masz już konto użytkownika na forum to NIE MUSISZ się drugi raz rejestrować. Zaloguj się na już istniejące konto. I odwrotnie: jeżeli rejestrowałeś się na stronie www.nasztomaszow.pl to automatycznie możesz logować się na forum.
Strona 1 z 1
Nieuprzejme ekspedientki na Polnej
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie