nie pamiętasz hasła?
Dziś są imieniny: Czesława, Hieronima, Eliasza

Nie ma zgody na takie metody – OŚWIADCZENIE Kukiz’15 oddział Tomaszów Mazowiecki

dodano: 2018-03-29 18:59:00, ostatnia aktualizacja: 2018-03-29 21:05:53

Kukiz’15 w powiecie tomaszowskim nie zgadza się z oświadczeniem w sprawie nowych okręgów wyborczych w Tomaszowie wydanym przez członków Platformy Obywatelskiej, Nowoczesnej, SLD oraz i Stowarzyszenie Przedsiębiorczość, Rozwój, Obywatel "ProTM".
 ·

Zachęcamy do przesyłania do nas listów o tym co Was boli w naszym mieście, z czym się spotykacie i czym chcielibyście abyśmy się zajęli

·

Nazwa naszego ruchu została użyta bezprawnie, bez ustaleń z Zarządem Krajowym Naszego Ugrupowania. Takie działania uważam za skandaliczne. Nowy układ wspiera „małe ojczyzny”, lokalne ugrupowania i proobywatelskie postawy.

Nie zgadzamy się by stawiano nas w jednym szeregu z Platformą, Nowoczesną i SLD. Nigdy z tymi partiami nie współpracowaliśmy i współpracować nie będziemy. Wspieramy i będziemy wspierać oddolne inicjatywy obywateli, nie duże partie polityczne.

Łukasz Rzepecki
Poseł na Sejm RP
Pełnomocnik Kukiz’15 ds.wyborów w powiecie tomaszowskim

·

Komentarze do tego artykułu są moderowane. Oznacza to, że Twoja opinia pojawi się na stronie po zaakceptowaniu jej przez moderatora. Nie zostanie zaakceptowana żadna wypowiedź zawierająca wulgaryzmy wypowiedziane wprost, skrótami lub wygwiazdkowane. Prosimy używać języka polskiego z zachowaniem zasad pisowni. Nie tolerujemy TaKiEgO StYlU PiSaNiA. Zamieszczanie kilku kolejnych wypowiedzi pod jednym tematem uważamy za „zaśmiecanie” strony. Redakcja nie bierze odpowiedzialności za opinie wyrażane przez internautów.
Wybierz sposób wyświetlania:
liniowy
drzewo
0 (0) ↑ tak ↓ nie ! zgłoś
dodaj odpowiedź
Michal Grazynski : :)) I wy chcecie zarządzać naszym miastem :))
niedziela, 8 kwietnia 2018, godzina 18:23:30
+4 (10) ↑ tak ↓ nie ! zgłoś
dodaj odpowiedź
Nie: ma się co dziwić Kukizowi, przecież to blamaż.
piątek, 30 marca 2018, godzina 00:02:45
+2 (6) ↑ tak ↓ nie ! zgłoś
dodaj odpowiedź
T.: Skoro tak ze wszystkimi ustalaliście, to dlaczego na innych portalach widnieje jeszcze jedno stowarzyszenie, a tu go nie ma? Czyżby jednak nie wiedziało i nie chciało brać w tym udziału?
czwartek, 29 marca 2018, godzina 15:26:41
-1 (15) ↑ tak ↓ nie ! zgłoś
dodaj odpowiedź
Tomek: Dobre, dobre. Czyli wolna amerykanka, wszystko na szybko, żeby tylko temu "złemu" Witko dołożyć i zgarnąć stołki dla siebie. Gdyby się Kukiz dowiedział, że się jego partię koło SLD wymienia, to by lokalnych działaczy posłał na księżyc.
czwartek, 29 marca 2018, godzina 15:24:48
0 (8) ↑ tak ↓ nie ! zgłoś
dodaj odpowiedź
Wszyscy Razem: Gratulacje. Trzymam kciuki.
czwartek, 29 marca 2018, godzina 13:39:49

dodaj artykuł dodaj fotoreportaż